La Cursa


DADES GENERALS
Data: 18/03/2018
Organitzador: Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG)
Edició: 55a
Opcions de participació:
MODALITAT A (Competitiva)
-        Els participants en aquesta modalitat correran amb un xip en el dorsal que els permetrà calcular el temps i entrar a la classificació de la prova.
MODALITAT B (Popular)
-        Els participants en aquesta modalitat no optaran als premis de la classificació general ni tindran un cronometratge del seu temps. Si que tindran un dorsal propi.
Lloc de sortida: Pujada de Sta. Llúcia a les 9h.
Lloc d'arribada: Santuari Mare de Déu dels Àngels (En finalitzar els corredors que ho desitgin podran utilitzar el transport que posa a disposició l’organització i que els retornarà al punt de sortida.)

CAMINADA:
Lloc de sortida: Pista Forestal de St. Mateu de Montnegre a les 10h.
Lloc d'arribada: Santuari Mare de Déu dels Àngels.
Explicació: recorregut paral·lel al circuit tradicional, apte per a tots els públics, que sortirà des de la Pista Forestal de St. Mateu de Montnegre i arribarà a dalt del Santuari.


*a la sortida de la Pista Forestal s’habilitarà un punt per deixar els vehicles.

Una mica d'història:


-        L’any 2013 els guanyadors varen ser José Luis Blanco (38:41) en categoria masculina i Tina Bes (49:02) en categoria femenina.
-        L’any 2014 els guanyadors varen ser Toti Bes ( 37:56) en categoria masculina i Eugènia Miro (47:42) en categoria femenina.
-        L’any 2015 els guanyadors varen ser Rubén Hernández ( 38.35) en categoria masculina i Eugènia Miró ( 46.42) en categoria femenina.
-        L’any 2016 els guanyadors varen ser Jaume Cornellà (37:48) en categoria masculina i Eugènia Miró (45.22) en categoria femenina
-        L’any 2017 els guanyadors varen ser David Garcia (38:22) en categoria masculina i Nuria Guàrdia (46:07) en categoria femenina.