Reglament


-                   Els participants han d'haver realitzat correctament tots els passos i requisits de la inscripció.
-                   La inscripció no confirma la plaça sense el justificant de pagament de la mateixa, tant si es realitza la inscripció a través d'internet o presencialment.
-                   La cursa té un límit de participació. Per això, l'organització es reserva el dret de tancar inscripcions en el cas que s'arribi al nombre màxim d'inscrits.
-                   En la modalitat A, les classificacions seguiran els barems de 1er, 2n i 3r classificat absolut/a en la categoria masculina i categoria femenina. No hi haurà distinció entre federats i no federats. I en la modalitat B no hi haurà classificació.
-        Tots els participants hauran d'anar identificats portant el dorsal en un lloc ben visible i que es pugui identificar amb claredat en els diferents controls posats per l'organització. En el cas de la modalitat A, els xips aniran inclosos al dorsal.
-        Els dorsals amb xip i els dorsals sense xip es podran recollir el dia abans en el CENTRE BAUHAUS GIRONA (De 16:300h a 19:00h), o bé el mateix dia de la cursa de 7:30h a 8:30h a la Pl.dels Jurats (annexa al punt de sortida de la cursa).   
-        Hi haurà un únic recorregut marcat per a tots els participants amb diferents punts de control que s'hauran de passar per poder optar a la classificació general.
-        El recorregut estarà marcat amb cinta i guix depenent del terreny pel qual passi la cursa.
-        En el punt intermedi de la cursa hi haurà un avituallament líquid (aigua) per a tots els corredors/es, també hi haurà una cinta de punt de control i temps per els participants de la modalitat A (amb xip), que serà de pas obligatori per entrar dins la classificació.
-        A l'arribada hi haurà esmorzar per a tots els participants i avituallament líquid i sòlid.
-        La prova passa per un entorn natural, és per això que serà motiu d'exclusió el fet de llançar deixalles al terra.
-        El control de temps d'arribada, situat al primer graó del Santuari, es tancarà a les 11h per als inscrits en la Modalitat A i a les 12:00h per als inscrits a la Modalitat B. Posteriorment sortiran les classificacions de la Modalitat A. 
-        Durant el recorregut els corredors/es hauran de creuar la carretera en vàries ocasions. Serà responsabilitat dels participants extremar les precaucions abans de creuar la calçada.
-        Per qüestions de seguretat no està permesa la participació amb gossos a la cursa.
-        L'organització no suspendrà la cursa en cas de condicions meteorològiques adverses, a menys que consideri que aquestes poden posar en perill la integritat física dels participants.
-        En compliment del que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999, el GEIEG us informa que les vostres dades personals seran tractades i incorporades als nostres sistemes informàtics, i als arxius documentals dels quals és titular aquesta entitat, amb la finalitat única de gestionar la cursa.
-        L'organització podrà utilitzar les imatges de la cursa per motius d'interès propi.
-        L'organització es reserva el dret de modificar el present reglament si així ho troba oportú.
-        Un cop acabada la cursa no caldrà que es retornin ni dorsals ni xips.
-        1€ de recaptació de cada inscripció anirà destinat a una entitat benèfica.
-        Enguany realitzarem una marxa popular curta d’uns 2km que finalitzarà al Santuari i sortirà de la pista forestal de St. Mateu de Montnegre a les 10h. El recorregut anirà paral·lel al traçat tradicional.
- Com a novetat hem creat la categiria M-50 per el guanyador i guanyadora d'aquesta edat o mes.